Kwaliteitsborging trainingen

Livingstone biedt gegarandeerde kwaliteitstrainingen. Deze worden gewaarborgd door Michel Kregel en onze certificering.

Michel Kregel heeft zijn sporen in de retailpraktijk de afgelopen 25 jaar meer dan verdiend en adviseert nog steeds grote retailorganisaties. Hij vervult binnen Livingstone de rol van Chief Officer Education.

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats, bijvoorbeeld door middel van het inzenden van een casus. Op deze manier wordt de individuele opleidingsbehoefte gepeild. Tijdens de training houden we rekening met en spelen we in op de verschillende leervragen. Zo wordt een zo optimaal mogelijk rendement gehaald. De inhoud van de trainingen beschouwen wij als dynamisch en wordt regelmatig aan de actuele retailpraktijk aangepast. Na afloop ontvangt elke deelnemer een certificaat van deelname. Ook wordt na afloop de training geëvalueerd waarna deze, indien nodig, wordt bijgesteld. De implementatie van het geleerde kan verder verhoogd worden door intervisie en uitwisseling van kennis en ervaringen tussen de deelnemers.

De training is kleinschalig en persoonlijk: per training streven we naar maximaal 15 deelnemers. Zo garanderen we de behandeling van ieders leervragen. Tijdens de grote trainingsdagen (store safari) van het “hart van de retail” worden grotere aantallen deelnemers toegelaten.

Wij streven ernaar de trainingen zoveel mogelijk te geven in inspiratievolle omgevingen, bijvoorbeeld bij bedrijven en/of retailers in de regio, om zo het leerrendement zo hoog mogelijk te maken.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Powered by Merkminded